SHAD SH59X

318,00  z DDV

ČAS DOSTAVE: 1 - 5 dni
* V primeru zamude vas obvestimo najkasneje v treh dneh po oddanem naročilu.

Za več informaciji o izdelku nas pokličite ali pišite na email.

Napreden dizajn in dolgoletne izkušnje so omogočile podjetju SHAD zasnovo in izdelavo edinega kovčka z nastavljivo prostornino. Vsestranskost novega dizajna se nahaja v treh nastavitvenih legah, ki omogočajo spremembo volumna z 46L do 58L. Je popolnoma vodoodoporen, z nosilnostjo 10 kg in vključuje SHAD Smart Lock sistem. Razširjanje kovčka deluje na sistemu ročnega zapiralnega mehanizma, ki se nahaja znotraj kovčka, ki se zaklene v 3 točkah, da lahko kovček prilagodi v naslednje pozicije:

L je najnižja lega kovčka s prostornino 46L. Omogoča dovolj prostora za vsakodnevno uporabno in nudi najmanj zračnega upora in aerodinamičnost. Ponuja dovolj višine, da lahko noter shranite odprto čelado.
XL omogoča najboljši kompromis med prostornino in aerodinamično zmogljivostjo. Omogoča shrambo dveh integriranih čelad, ter vam omogoča lahkomiselnost in brezskrbnost med daljšimi potovanji.
XXL je popolnoma iztegnjena lega kovčka, volumna 58L, omogoča prostor za vse potrebščine na daljših potovanjih, kjer vam vsak kanček prostora veliko pomeni. V XXL legi je trenutno edini kovček, ki je zmožen shraniti dve enduro čeladi.

Kovček se dobi v dveh izvedbah, SH59X predstavlja terensko različico, ki jo odraža moderen in robusten dizajn. Kovček ima na vrhu aluminijasto ploščo, ki ni izmenljiva, za večjo vzdržljivost. Ima možnost dokupa ergonomičnega naslona, za večje udobje sopotnika in izboljšan izgled kovčka in tretjo zavorno lučjo, za večjo vidljivost. Možen je tudi dokup notranje razširljive torbe, ki se prilagaja legi kovčka in vam omogoča nošnjo prtljage, brez odstranitve kovčka z motorja. Poleg vsakega SHAD kovčka je priložena univerzalna plošča za kovček, ki omogoča primerno prileganje na vseh nosilcih za kovček.

Lastnosti:
za dve enduro čeladi
s ključavnico za zaklepanje
mere v cm: 48 x 61 x 27/29/31,5
maksimalna obremenitev kovčka: 10 kg

Dodatna oprema:
naslon
notranja torba
zavorna luč