Kategorije

PUTOLINE ACTION FLUID 1L

14,40  z DDV

Biološko razgradljivo čistilno sredstvo za zračne filtre Putoline BIO ACTION CLEANER je posebna v vodi netopna, visokokvalitetna nevnetljiva tekočina za čiščenje penastih-gobastih, enoslojnih in večslojnih zračnih filtrov.

Njegova edinstvena sestava zagotavlja temeljito čiščenje. Za razliko od ostalih čistil in bencina, ne poškoduje filtrov, ker ni agresiven do lepil, ki jih proizvajalci uporabljajo pri izdelavi filtrov. Podaljšuje življenjsko dobo vašega filtra.

Umazan filter škropite s čistilnim sredstvom Putoline Bio Action Cleaner tako dolgo dokler še vpija čistilo. Nato filter stisnite ampak ne ožemite tako, da iz njega izteče čistilno sredstvo z umazanijo. Če je potrebno postopek ponovite. Nato pustite filter na dobro prezračenem prostoru, da se posuši. Ko je filter popolnoma suh ga ponovno naoljite z Putoline Bio Action fluid-om. Čistilno sredstvo uporabljajte v dobro prezračenem prostoru, pri delu uporabljajte zaščitne rokavice in očala.

v 4 litrski embalaži se nahaja že pripravljena tekočina, med tem ko morate vsebino kilogramske embalaže še pripraviti.

Postopek za pripravo Bio action cleanerja iz kilogramske embalaže je sledeč:
V 3 litre vroče vode dodate 100 ml Putoline Bio Action Cleaner-ja in to dobro premešate. Filter potopite v pripravljeno raztopino in počakajte 10 do 15 minut nato filter vzamite iz raztopine ga stisnite in ne ožemite tako, da iz njega izteče čistilno sredstvo. Če je potrebno postopek ponavljajte dokler ne odstranite vse umazanije. Filter nato sperite s tekočo hladno vodo, tako da izperete vso čistilno raztopino. Nato pustite filter na dobro prezračenem prostoru, da se posuši. Ko je filter popolnoma suh ga ponovno naoljite z Putoline Bio Action fluid-om. Čistilno sredstvo uporabljajte v dobro prezračenem prostoru, pri delu uporabljajte zaščitne rokavice in očala.