USWE NAHRBTNIK RAW 9L

139,00  z DDV

RAW 8 je vrhunski hidratacijski paket za enduro / off-road avanture, ki se popolnoma prilega vsakemu vozniku. Nahrbtnik je opremljen s sistemom pasov No Dancing Monkey 1.2, ki zagotavlja, da nahrbtnik ostane na hrbtu tudi na najbolj neravnem terenu. Zahvaljujoč edinstvenemu, elastičnemu sistemu pasov, se nahrbtnik tesno prilega, a vseeno nudi dodatno dihanje in svobodo gibanja.

Glavni predal RAW 8 ponuja prostor za 3 L Elite hidratacijski mehur in opremo ter dva predelka za organizatorje z zadrgami za orodje, dodatke in prigrizke. Na voljo sta tudi dva zunanja trakova za pripenjanje, ki ju lahko uporabite za pripenjanje jakne ali dodatne opreme. Zračen zadnji del z valovitimi blazinicami zagotavlja optimalno udobje in kroženje zraka.

3 L Elite hidratacijski mehur ima drsno odprtino, ki olajša čiščenje / sušenje in omogoča dodajanje ledu v hidratacijski mehur pri vročih temperaturah. Hidracijski mehur je opremljen tudi s praktičnim priključkom za cev plug-n-play za posebej varno in enostavno rokovanje. Dve sponki za cevi zagotavljata varno pritrditev cevi za pitje.

Skupni prostor za shranjevanje: 8 L.
Dimenzije: 42x19x12 cm

Vključuje: 3 L Elite hidratacijski mehur + cevna spojka plug-n-play