- 18%

ALPINESTARS BIONIC ACTION

169,90 139,90  z DDV

Počisti

ČAS DOSTAVE: 1 - 5 dni
* V primeru zamude vas obvestimo najkasneje v treh dneh po oddanem naročilu.

Za več informaciji o izdelku nas pokličite ali pišite na email.

Vsi elementi so zasnovani z zmanjšano porabo tkanine za izjemno lahko, elegantno in zelo prezračeno oblačilo.
Tehnična glavna konstrukcija iz raztegljivega elastanskega mrežastega tekstila je zelo zračna ter stabilna glede na obliko in strukturo ter trdno drži plošče na telesu.
Vsestransko in prilagodljivo prileganje za nošenje z odstranljivim zgornjim delom hrbta in sprednjim delom za prilagoditev sistemu za zaščito vratu Youth (YNS).
Prilagodljiv izvlek YNS za praktično in varno pozicioniranje YNS.
Zasnova plošč vključuje inovativno integrirano omrežno strukturo, ki ob udarcu prestreže in razporedi energijske sile na svojo celično strukturo.
Plašči zaščitnih elementov (hrbet, prsni koš, komolec in rama) so izdelani iz brizgane polimerne mešanice za optimalno prožnost in odlične lastnosti prihranka pri teži.
Plošče so ergonomsko oblikovane tako, da sledijo naravni krivulji telesa, in imajo zračne kanale za izboljšanje pretoka zraka in preprečevanje razvoja toplote.
Ščitnik za hrbet ima tri zglobne plošče, ki zagotavljajo veliko večjo fleksibilnost in prilagodljivo prileganje hrbtu v vseh položajih za vožnjo. Plošče se v primeru nesreče “zaskočijo”, tako da se zmanjša nevarnost poškodb v predelu hrbtenice.
Ovratnik in ramena iz termoformirane pene za udobje in teksturo.
Vse plošče so nameščene na PE obložene elemente, ki so zelo perforirani, da zagotavljajo optimalno prileganje in udobje.
Raztegljiv sistem TPR pasov za izboljšano ergonomijo ter individualno in vedno varno prileganje.
Visokokakovostne samozaporne YKK zadrge na sprednjem zapiranju s priročno garažo z zadrgo za večje udobje.